Cool

Haspengouw biedt de ideale voedingsbodem voor de productie van Cool climate. De vinificatie op lage temperatuur zorgt voor een trage gisting waardoor de vluchtige en tegelijk meest aangename zuren worden behouden. Het resultaat is een frisse wijn met een zachte aciditeit en rijk aan aroma’s.

Ontdek de wijnen

Roots

Het Haspengouws terroir met glooiend reliëf en vruchtbare bodem helpt ons een eeuwenoude traditie te herstellen. Elke fles Rullingen draagt bij tot de restauratie van het landschap. Wij werken met wat de natuur ons biedt, zonder herbiciden, en met oog voor de biodiversiteit. Moderne vinificatie draagt bij tot een hoge kwaliteitsnorm.

Ontdek de wijnen

Passion

Wijnbouw is een avontuur, zeker met ons klimaat. Met passie overwinnen wij deze uitdaging en geven wij het beste van onszelf om op duurzame wijze de hoogste kwaliteit te behalen. De voldoening van een mooie oogst waarmee we aan de slag kunnen in de wijnmakerij maakt alle inspanningen meer dan waard.

 

Ontdek de wijnen

NATURE

Elke oogst is uniek en elk jaar biedt andere wijnen. De focus ligt op authenticiteit van het ambacht en respect voor de natuur. We streven naar ecologisch evenwicht. De gisting aan lage temperatuur zorgt voor slow wines, met meer aroma’s. Onze wijnen worden niet gefilterd.

 

Ontdek de wijnen

ONTDEK DE DRUIVEN

CONTACTEER ONS

Via e-mail: wijn@rullingen.be (Uw e-mails worden binnen de 24u beantwoord.)